top of page

Vi är helt kontantfria,
endast kortbetalning.

Vi tar alla kort utom Diners och Amex.

VÄSJÖBACKEN

ÖPPETTIDER

Nu är Väsjöbacken stängd för säsongen...

Vi tackar alla fina besökare för denna vinter och hoppas att vi ses på Kafé Väsjön som öppnar torsdagen den 16 maj, kl. 14.00.

 

Kaféet och skidboden har samma öppettider som resten av skidanläggningen.

Kolla alltid under fliken "Aktuellt" för avvikande öppettider :)

HITTA HIT

HITTA HIT

Väsjöbacken ligger invid sjön Väsjön i Sollentuna, ca 2mil norr om Stockholm. Adressen är: Frestavägen 86, 192 48 Sollentuna.

Om du använder GPS: Knappa in Väsjöbacken alternativt Frestavägen 86 i Sollentuna, så hittar du rätt. Vi har en stor parkering, som är avgiftsfri, alldeles intill Frestavägen. När du har kört av Frestavägen, kommer du till en T-korsning. Där är det skyltat till parkeringen som ligger till höger.

Att tänka på: Det är parkeringsförbud i vändzonen närmast Väsjöbacken. Om man hittar en ledig ruta på vägen som leder fram till backen eller dess parkering, tänk på att det är gatuparkering som gäller; det vill säga parkering i vägens färdriktning. Securitas som sköter översynen av parkeringar åt Sollentuna kommun, är här frekvent och böterna är dyra...

 Tänk också på att Räddningstjänsten ALLTID ska kunna komma fram.

Vi ber allmänheten respektera att det är ABSOLUT FÖRBJUDET att åka pulka/snowracer/madrass i Väsjöbacken under dygnets alla timmar.

Pistkarta5liftar.png

PISTKARTA

I Väsjöbacken har vi 4 nedfarter. Huvudbacken, Klubbacken, Slingan och Familjebacken.

IMG_8383.JPG

PARKEN

Kom och kolla in Väsjöparken!

IMG_1969.JPG

UTRUSTNING

Behöver du hyra skidutrusning vid ditt besök? Vi har allt ifrån hjälmar, stavar till pjäxor, skidor och snowboards. 

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Om du inte hittar svar på dina frågor här på hemsidan, kan du alltid ringa till oss. Under helger kan det vara lite svårt att få svar, eftersom vi har många besökare då.
 
Om dina frågor rör skidskolan, ska du kontakta: www.väsjöbackensskidskola.se eftersom den drivs i annan regi. Vi kan inte svara på frågor som handlar om skidskolan eller privatlektioner

Telefon: 08-623 00 46
 

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page