Vi blir helt kontantfria från

och med vintern 2019/2020

Vi tar Swish och alla kort utom Diners och Amex.

VÄSJÖBACKEN

 

När öppnar vi då?

 

För att kunna öppna hela anläggningen, behöver vi snö och för att tillverka snö, behöver vi ca 10 dygn med 3-5 minusgrader eller kallare.

Nu har region Stockholm släppt på alla restriktioner, men vi har haft siktet inställt på den 25 januari och behöver alla dagar vi kan få, för att färdigställa hela anläggningen.

Så öppningsdatum är den 25 januari, kl. 16.00. Välkomna!

Corona-anpassning i Väsjöbacken:

Det blir en del förändringar i backen, bl.a kommer det finnas väldigt begränsat med inomhus-utrymmen, så tänk på att klä er för utomhusklimat. Det blir könummersystem till både café, skipass och skiduthyrning, där max 1 person i sällskapet går in och handlar.

Utomhus är det en stavlängds avstånd som gäller.

Allt detta för att stoppa denna hemska pandemi och att vi ska få ha öppet så länge som möjligt.

ORDINARIE ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG
16:00 - 21:00

LÖRDAG + SÖNDAG

10:00 - 18:00

 

Cafeterian och skidboden har samma öppettider som resten av skidanläggningen.
På lördagar, söndagar och under skolloven mellan kl. 11:00 - 16:00 är Väsjögrillen öppen. I Väsjögrillen kan man köpa Väsjöburgare.

Kolla alltid under fliken "Aktuellt" för avvikande öppettider :)

 

HITTA HIT

Väsjöbacken ligger invid sjön Väsjön i Sollentuna, ca 2mil norr om Stockholm. Adressen är: Frestavägen 86, 192 48 Sollentuna.

Om du använder GPS: Knappa in Frestavägen 86 i den, INTE Väsjöbacken, så hittar du rätt. Vi har en stor parkering, som är avgiftsfri, alldeles intill Frestavägen.

Att tänka på: Det är parkeringsförbud i villaområdet som ligger intill Familjebacken och de boende har tröttnat på alla felparkeringar och anlitat p-bolag.

PISTKARTA

I Väsjöbacken har vi 4 nedfarter. Huvudbacken, Klubbacken, Slingan och Familjebacken.

PARKEN

Kom och kolla in Väsjöparken!

UTRUSTNING

Behöver du hyra skidutrusning vid ditt besök? Vi har allt ifrån hjälmar, stavar till pjäxor, skidor och snowboards. 

 

KONTAKTA OSS

Om du inte hittar svar på dina frågor här på hemsidan, kan du alltid ringa till oss. Under helger kan det vara lite svårt att få svar, eftersom vi har många besökare då.
 
Om dina frågor rör skidskolan, ska du kontakta: www.väsjöbackensskidskola.se eftersom den drivs i annan regi. Vi kan inte svara på frågor som handlar om skidskolan eller privatlektioner
Café & Skipass: 08-623 00 46
Skidboden: 08-35 90 89